Snel bezorgd door héél Nederland

Persoonlijke bezorging

Veilig online betalen

Acanthus bloememotie

Zakelijk bloemen bestellen

Bij Acanthus in Emmeloord kun je ook zakelijk bloemen bestellen. Je betaalt je bestellingen dan achteraf via een factuur. Of je nu een medewerker in het zonnetje wilt zetten, op zoek bent naar een mooi relatiegeschenk of je ontvangstruimte wilt opfleuren: met een zakelijk boeket van Acanthus Bloememotie maak je indruk! 

Acanthus bloememotie

Wat kan bloemist Acanthus betekenen voor zakelijke klanten?

Acanthus Bloememotie kan veel voor ondernemers betekenen. Wil je bijvoorbeeld een collega die 12,5 jaar in dienst is verrassen met een mooi boeket, een medewerker die met pensioen gaat in het zonnetje zetten of heb je een bijzonder relatiegeschenk nodig? Wij kunnen voor elke gelegenheid een passende bos bloemen samenstellen. Elke bloem heeft een betekenis en roept een bepaald gevoel op. Door de juiste bloemen in een boeket te verwerken, helpen wij je om de juiste boodschap over te brengen.

Wil je graag een goede indruk maken bij bezoekers? Onze bloemisten kunnen ervoor zorgen dat jouw locatie er altijd verzorgd uitziet! Denk bijvoorbeeld aan een vers boeket op de balie, wanneer jij wilt. Ook kunnen we jouw ontvangstruimte, winkel of showroom prachtig aankleden voor verschillende seizoenen en feestdagen, zoals Pasen, Kerst en de herfst. Zo kijken klanten, bezoekers en relaties altijd positief terug op een bezoek aan jouw bedrijf.

zakelijk bloemen bestellen
zakelijk bloemen bestellen

Acanthus bloememotie

Zakelijk abonnement op bloemen

Wil je dat jouw kantoor, winkel of showroom er altijd tiptop uitziet? Dan is een zakelijk bloemenabonnement van Acanthus Bloememotie perfect voor jou! Met een abonnement op bloemen ontvang jij op een door jouw bepaald moment een vers boeket, bijvoorbeeld elke week, om de week of elke maand. Je kunt de frequentie aanpassen aan jouw behoefte en stopzetten wanneer je wilt, bijvoorbeeld als jullie in de vakantieperiode gesloten zijn.

Onze creatieve bloemisten maken een boeket met de bloemen van het seizoen. Hierdoor ontvang je elke keer een unieke bos bloemen. Uiteraard kun jij je wensen voor de boeketten aan ons doorgeven. Hou jij van een vrolijk veldboeket of past een strak boeket met neutrale tinten beter bij jouw bedrijf? Of wil je dat wij jouw huisstijlkleuren verwerken in het bloemstuk? Wat je wensen ook zijn, wij maken elke keer met zorg en aandacht een sfeervol boeket dat de omgeving opfleurt.

Acanthus bloememotie

Het effect van bloemen en planten
op de werkvloer

Bloemen en planten zijn niet alleen goed om een zakelijk een goede indruk te maken; ze hebben ook een positieve invloed op de werkvloer. Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van bloemen en planten op de werkvloer. Naast dat je een prettige sfeer creëert en de lucht zuivert met planten, is uit onderzoek gebleken dat planten en bloemen voor een hogere productiviteit zorgen. Daarbij verbeteren ze de concentratie en het geheugen. Verder zouden bloemen en planten stress verminderen.

Wil jij ook de positieve effecten van bloemen en planten op de werkvloer ervaren? Investeer in een groenere werkplek en bestel vandaag nog zakelijk bloemen!

Zakelijk bloemen bestellen

Acanthus bloememotie

Zakelijk bloemen bestellen

Wil jij zakelijk bloemen bestellen of een zakelijk bloemenabonnement afsluiten? Vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Zakelijk