Snel bezorgd door héél Nederland

Persoonlijke bezorging

Veilig online betalen

Nieuws & inspiratie

Rouwstukken

Rouwboeket

Wil je een rouwstuk of rouwboeket laten maken voor een uitvaart of herdenking? Graag helpen wij je aan een persoonlijk bloemstuk of boeket. Zo kun je op gepaste wijze de overledene herdenken of de nabestaanden uw persoonlijk medeleven betuigen. Soms ben je niet in de gelegenheid om de uitvaart bij te wonen of wil je de nabestaanden laten weten dat je aan ze denkt. Met een persoonlijk rouwboeket of rouwstuk laat je weten dat je aan ze denkt.

Een persoonlijk rouwboeket laten maken

Een rouwboeket is een bloemstuk dat wordt gemaakt ter gelegenheid van een uitvaart of herdenking. Omdat een begrafenis een zeer bijzondere gelegenheid betreft, hebben wij voor het maken van het rouwstuk graag eerst persoonlijk contact. Bloemen zijn brengen emoties over en ons voornaamste doel is om jouw verhaal terug te brengen in het bloemstuk of boeket.

Welke bloemen passen in een rouwstuk?

Wil je een persoonlijk rouwboeket laten maken maar weet je niet welke bloemen er in het bloemstuk passen? In dat geval geven wij je graag advies. We zullen je vertellen dat vrijwel iedere bloem in een rouwboeket past. Of het nu een rode roos betreft, een witte lelie of een paarse anjer, het gaat er vooral om hoe jij je emoties wilt overbrengen door middel van een mooi boeket. Ben je bang voor het maken van een foute keuze omdat je bijvoorbeeld de overledene niet zo goed kent? Ook dan helpen wij je graag met het maken van de juiste keuze.

Wel of geen tekst in een rouwstuk

Aan een rouwstuk kan ook een lint bevestigd worden met daarop de namen van de gevers. Dit kan gecombineerd worden met een persoonlijke boodschap. Je kunt ook kiezen voor een uitgesproken tekst of een mooie dichtregel. Maar net als bij een persoonlijke boodschap geldt: dit moet wel bij de overledene passen.

Een rouwboeket online bestellen

Ben je niet in de gelegenheid om de uitvaart van een dierbare bij te wonen? Dan kun je ook je medeleven tonen door een rouwstuk te sturen. Je kunt je rouwstuk via onze website bestellen. Ook in onze webshop zijn enkele bloemstukken die geschikt zijn om als rouwboeket te sturen; het Sympathie boeket, het Chic/klassiek boeket of het Sterkte boeket.

Het mooist is wel om er iets persoonlijks te verwerken in een rouwstuk of rouwboeket. Hiervoor is wel een persoonlijk gesprek nodig, op basis van uw verhaal en wensen maken wij een schitterend en passend boeket. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het rouwstuk tijdig wordt bezorgd bij het uitvaartcentrum, bij iemand thuis of op een ander gewenste locatie.