Snel bezorgd door héél Nederland

Persoonlijke bezorging

Veilig online betalen

Nieuws & inspiratie

Lente in je bol? Laat een lente boeket bezorgen!

Lente in je bol? Laat een boeket bloemen bezorgen!

lente tulpen boeket bezorgen

Waarom kan ik de verleiding niet weerstaan een mooi boeket te maken als ik bloemen zie? Dat kon ik als kind al niet. Waarom ga ik van bloemen zo uit mijn bol?

Geuren en kleuren van bloemen verfrissen. De diverse kleuren die bloemen kunnen hebben fleuren je huis en je geest op. Bloemen brengen energie. En zeker nu het voorjaar in de lucht hangt en de natuur overal tot weer tot leven komt, kun je die kracht goed voelen. Een mooi boeket bloemen tovert een glimlach op iemands gezicht en dat geeft veel voldoening. 

Juist in deze tijd hebben we bloemen nodig. Ze geven ons hoop, steun en brengen vrolijkheid. In ons eigen huis en laten zien aan degenen die ons lief zijn, dat we aan ze denken. Daar hebben we nu, in deze tijd van veel binnen zijn, meer dan ooit behoefte aan.

En, zeg nu zelf, wat is nu mooier dan een bloeiend boeket bloemen te krijgen of te laten bezorgen? Een teken van de beginnende lente, het moment dat de natuur weer tot leven komt. De zon de wereld warmt, kleuren ontstaan weer door bomen die weer in blad komen en de bloemen die weer tot bloei komen.

Boeket bloemen passend bij de boodschap

De tulp is voor ons een echte voorjaarsbloem. Zeker hier in de Noordoostpolder, waar straks weer  prachtige tulpenvelden in bloei staan. In de bloemenwinkel is het heerlijk om te zijn, met al die prachtige kleuren en geweldige geuren, even weg van de wereld. Wij genieten ervan om een prachtig boeket bloemen te maken waar iemand meer verrast kan worden. Bloemen kunnen een verhaal vertellen en een emotie overbrengen. Een bos rozen geeft bijvoorbeeld aan hoeveel je van iemand houdt. Hoe fijn is het om iemand te verrassen met een prachtig boeket. Of jezelf te verwennen. Er is altijd wel een aanleiding of een ik-denk-aan-je momentje waarbij een bloemengeschenk past.

Wij maken boeketten zo dat ze aansluiten bij de boodschap die je sturen wil. Een klassiek bloemstuk,  stralend in eenvoud. Een boeket ter troost of om sterkte te wensen, of een mooi rouwboeket dat de emotie en het verhaal vertelt ter nagedachtenis van iemand. Maar ook een natuurlijk wild veldboeket of juist een bloemenpracht met veel diverse kleuren om je huis op te vrolijken. Een boeket bloemen kan inspireren, troost bieden en een verhaal vertellen. Bezorg degene om wie je geeft een geluksmoment en verras ze door een boeket bloemen te sturen.