Snel bezorgd door héél Nederland

Persoonlijke bezorging

Veilig online betalen

Nieuws & inspiratie

Bloemenwinkel Acanthus viert 30 jarig jubileum!

Acanthus bloememotie bestaat 30 jaar en dat jubileum vieren wij graag met onze dierbare klanten. Zo kun je tot aan kerst elke week genieten van een wisselende expositie en middels onze kassabonnenactie maak je tot en met vrijdag 24 december 2021 elke dag kans op een prijs! Benieuwd naar ons feestprogramma? Kijk dan hier:

Heb je zelf wat te vieren? Neem dan gerust een kijkje op onze website of bezoek onze winkel in het hart van Emmeloord. Vast en zeker dat je een bloemstuk of ander soort boeket tegenkomt voor een trouwdag of een ander mooi jubileum.

30 jaar jubileum kassabon actie

Om ons dertigjarige jubileum te vieren maak je vier dagen per week kans op een prijs. Op een mooi bos bloemen bijvoorbeeld of een ander soort boeket. Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag kan jouw kassabon een leuke prijs opleveren. De eerste klant van de dag grabbelt een kassabon uit de verzamelde bonnen van die dag daarvoor. Ben je nieuwsgierig naar onze prijswinnaars? Neem dan een kijkje op onze socials, zoals Facebook en Instagram.

Bloemen Expositie

Bekijk onze bloemen expositie voor onze winkel! Naast onze kassabonnenactie waarbij je vier dagen per week mooie bloemstukken kunt winnen, presenteren wij tot aan kerst ook de mooiste bloemdecoraties. Elke week wisselen we van decoraties zodat elke collega haar creatie kan tonen. We nodigen je graag uit om de bloemstukken te komen bekijken. Tip: bezoek onze winkel in Emmeloord bij nacht. In het donker zijn de bloemdecoraties van onze collega’s namelijk nog sfeervoller.

50 jaar bloemen

Zoek je een mooie bos bloemen omdat er twee dierbaren van je 50 jaar getrouwd zijn? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vind je namelijk boeketten die geschikt zijn voor alle soorten jubilea, zoals ons jubileum boeket bijvoorbeeld.

Dit stralende Jubileum veldboeket is speciaal geselecteerd voor het vieren van een feestelijk jubileum. Je kunt dit boeket via onze website bestellen en vervolgens bij de jubilaris laten bezorgen. In plaats van bloemen versturen kun je natuurlijk ook onze winkel bezoeken in het centrum van Emmeloord. In dat geval tonen wij je graag persoonlijk onze mooiste jubileum boeketten. Van trouwdag bloemen tot verjaardag bloemen aan toe.

30 jaar getrouwd

30 jaar getrouwd? Ga voor de lelie bloem in een boeket. Deze zoet geurende lelie is de bloem voor een 30-jarig huwelijksjubileum. Dit huwelijk wordt ook wel het parelmoeren huwelijk genoemd. Wat is er dan mooier om een bijpassend boeket te vinden. Ga voor mooie zachte parelmoer tinten. Denk aan wit en zacht roze bloemen. Ook de lepelbloem heeft van zichzelf al een mooie glans over zich. Een mooie basis voor dit boeket is het klassieke boeket. Door bijvoorbeeld voor de luxe optie te gaan, kunnen we er echt iets speciaals van maken. Geef bij de bestelling dan ook aan dat het om een parelmoeren huwelijk gaat.