Snel bezorgd door héél Nederland

Persoonlijke bezorging

Veilig online betalen

Acanthus bloememotie

Abonnement op bloemen

Met het Acanthus bloemenabonnement ontvang je regelmatig een prachtig vers boeket met bloemen uit het seizoen, ideaal voor het opfleuren van je huis of als attent geschenk. Dit flexibele abonnement op bloemen is ook perfect voor bedrijven die hun kantoor of ontvangstruimte willen verfraaien met mooie bos bloemen, wat bijdraagt aan een gastvrije en professionele uitstraling.

Acanthus bloememotie

Bloemenabonnement van Acanthus bloememotie

Geniet van een unieke, verse bos bloemen op tafel wanneer jij wilt met het flexibele bloemenabonnement van Acanthus Bloememotie. Kies zelf de frequentie – wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Ideaal voor thuis of als cadeau. Kies de grootte en laat ons met seizoensbloemen een prachtig boeket samenstellen, al vanaf €18,- bezorgd bij jou thuis. Bloemen bestellen en geven wordt zo een feestje!

Wat krijg je?

  • Elke keer verse, andere bloemen;
  • Afwisselend in kleur, seizoen en uitstraling;
  • De bloemen thuis bezorgd;
  • Acanthus kwaliteit met 7 dagen vers garantie.
abonnement op bloemen
abonnement op bloemen

Acanthus bloememotie

Zakelijk abonnement op bloemen

Een zakelijk abonnement op bloemen is ook mogelijk bij bloemist Acanthus. Vrolijk jouw ontvangstruimte of receptie op met een vers boeket. Zo laat je aan bezoekers zien dat je aandacht hebt voor jouw bedrijf en maak je een goede eerste indruk.

Met een bloemenabonnement ontvangt je elke door de jou bepaalde periode een verse bos bloemen. We bezorgen het boeket gewoon bij jou op de zaak.

Acanthus bloememotie

Bloemenabonnement bestellen

Ontvang regelmatig een prachtig boeket met ons flexibele bloemenabonnement! Vul het contactformulier in om jouw abonnement op bloemen aan te vragen.

Bloemenabonnement