Snel bezorgd door héél Nederland

Persoonlijke bezorging

Veilig online betalen

Bloemen Urk – Bestel vandaag nog

Acanthus is jouw online bloemist! Bij Acanthus Bloememotie kan je vandaag een bos bloemen bestellen en wij bezorgen de bloemen bij jou op Urk. Als je vóór 14:00 uur besteld, is het dezelfde dag in huis. Dus voor online bloemen bestellen én bezorgen ben je bij ons aan het juiste adres!

Bloemetje voor ieder moment

Verras iemand met de mooiste bloemen van de beste lokale bloemist. Of je nou iemand wilt feliciteren, opfleuren of zomaar. Bij Acanthus bezorgen we verse boeketten voor ieder moment!

Laat vandaag nog een bloemetje bezorgen. Bloemen bezorgen op Urk is gemakkelijk en zo gedaan! Bloemen bestellen na 17:30 uur is de volgende dag al in huis. Ook kunnen wij een locatie voor je versieren met prachtige bloemstukken en boeketten voor op tafel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat je verrassen. Wij bieden je een ruime keuze aan boeketten en bloemstukken die je kunt laten bezorgen.

Om jouw verrassing compleet te maken kun je er een wenskaart of een vaas aan toevoegen. Door te kiezen voor een vaas of pot die past bij je bloemen, staan de bloemen er nog mooier bij en geef je ook het interieur een boost. Hierin kunnen wij ook advies geven.